Monday, 23 February 2015

Aktiviti hujung minggu

Asslammualaikum.

apa kabar semua pembaca blog ini. maaf dah 3 hari tak update.maklumlah hari minggu. sibuk sikit dengan kelaurga. so hari ini, saya ingi bercerita tentang sepanjang hari minggu saya.

Ok hari sabtu baru ini, saya baru je siap kan bantal felt untuk rumah saya untuk diletakkan di kerusi ruang tamu.









 Ok. ni proses yang sebelum siap dan dah siap. nilah hasilnya. alhamdullilah. dua hari saya buat dan dah siap. Amin.

so jika ada sesiapa yang berminat untuk menempah, boleh lah hubungi saya dan lawati fanpage saya.

terima kasih.

www.facebook.com/afinieshop




No comments:

Post a Comment