Friday, 13 February 2015

Bunga-bunga yang menyejukkan

Assalammualaikum.

Hari ni saya nak update entri say juga untuk catatan harian saya.

Ok yang pertama semalam saya ada pergi ke kedai bunga. Temankan mak. sebab mak nak beli tanah untuk projek kebun daun keladi dia. Memang banyak daun keladi yang di jual disitu. cantik-cantik dan sejuk mata memandang. Ok,saya nak letakkan gamba bunga-bunga yang dijual disitu dan daun keladi yang mak saya tanam.

Kebetulan sebelum saya sampai di kedai bunga tu, kepala saya tengah sakit. mungkin sebab cuaca atau power mata saya dah nak naik. Kena pergi cek ni. Tapi bila je saya tengok bunga-bunga tu automatik sakit kepala saya hilang.

Wah, kuasa Allah. Bunga dan tumbuh-tumbuhan tu adalah penyejuk bumi kita, alam dan juga manusia. Jadi yang perlu diingatkan jangan la sia-siakan ciptaan Allah s.w.t, kerana apa yang Allah bagi semua ade fungsinya dan hikmahnya untuk kita. ok ni gamba-gamba yang saya ambil masa di kedai pokok bunga tu.

jadi harap semua gembira dengan semua gamba-gamba ini.






























Ok, semoga terhibur dengan gamba-gamba ini.


No comments:

Post a Comment